Puu on oikeastaan aika taianomainen raaka-aine, saimme tuotekehittelyä tehdessämme huomata. Me emme toki aio korvata puuta, mutta olemme jalostaneet siitä entistäkin paremman - sisustusunelmiasi ajatellen.

A9R163C

Ekologinen, maalattava, helppokäyttöinen, suomalainen, turvallinen ja vedenkestävä - suuria lupauksia jokainen, mutta Wall+ pitää ne kaikki. Wall+ on oiva materiaali, kun haluat luoda tilaan kauneutta ja tunnelmaa - mahdollisimman vähällä vaivalla. Se on materiaalina monipuolinen - se istuu niin moderniin ympäristöön kuin klassisiin kohteisiin. Me haluamme tarjota sisustukseesi mahdollisuuksia, ainoaksi rajoitteeksi jää mielikuvituksesi - ja autamme sinua siinäkin.

Wall+ esitteen voit ladata täältä!

Massinen Group toimii sertifioituna myynti- ja asennuskumppanina koko Wall+ tuotekonseptille. Kauttamme saatte tuotteet valmiiksi asennettuina ja tarvittaessa myös rahoituksella. Voit ottaa suoraan yhteyttä meihin tai jättää yhtedenottopyynnön. Samoin halutessanne voitte hakea ennakkoon rahoituspäätöksen. Uutta ilmettä kotiin, toimitiloihin tai vaikka kesäasunnolle. Vaivattomasti takuulla asennettuna.

Meidät tavoitatte arkisin klo 9:30-17:00 numerosta + 358 45 169 4220, sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä voitte jättää yhteydenottopyynnön seuraavan lomakkeen kautta!